Ми тут
Наша адреса
Україна, м.Київ, проспект Перемоги, 67кФ
Контактні телефони:
(050) 660-77-60
(050) 660-77-60
homerobot.ua@gmail.com

Як вибрати мінімийку Karcher?

Мінімийка Керхер обладнання, що служить для очищення брудних поверхонь за допомогою водного струменя, що подається під високим тиском. Така технологія ідеальна для миття автомобіля, догляду за заміським домом - фасади, вікна, рами, паркани, доріжки, садові меблі та інші поверхні поза домом стануть бездоганно чистими. Широкий асортимент мийок дозволить знайти ту, яка по продуктивності, потужності, габаритам, ціні буде відповідати запитам споживача.

Як вибрати мінімийку і не помилитися серед безлічі моделей. Для цього треба визначитися з призначенням приладу і познайомитися з його робочими характеристиками, тому, що є апарати, що використовуються для побутових потреб, а є ті, що застосовують професійно.

Основні технічні параметри мінімийки Керхер:

  • Тиск струменя води, вимірюється в барах - цей параметр визначає потужність агрегату, а отже сферу його використання, високий тиск струменя швидко відмиває бруд.
  • Максимальна продуктивність, вимірюється в л/год. Чим вище цей параметр, тим швидше і ефективніше мінімийка справляється із забрудненнями.
  • Робоча потужність, вимірюється в кВт/год. Характеризує середнє споживання електроенергії під час роботи.
  • Максимальна температура води, вимірюється в градусах Цельсія. Даний параметр впливає на тривалість терміну експлуатації пристрою.
  • Об'єм бака в літрах. Визначає тривалість безперервного циклу роботи обладнання.
  • Вага агрегату в кілограмах. Чим легше мінімийка, тим простіше її транспортувати.
  • Габарити в сантиметрах. Значення ширини, висоти, довжини пристрою важливі для транспортування і для зберігання.

Виробником розроблено шість серій побутових мінімийок, починаючи з другого по сьомий включно. Вони зібрані в три класи- це начальний- К2, середній-K3- K5, екстракласс- K6-K7.

Мінімийки Karcher серії K 2 найпростіші і компактні. Максимальний тиск апаратів 100-110 бар, продуктивність до 400л/год, цього цілком достатньо для очищення забруднень навколо будинку, на ділянці, очищення інвентарю, предметів садових меблів, велосипеда, човни. Автомобіль за допомогою агрегату K 2 можна мити не більше разу за тиждень. Помпа з пластику обмежує час безперервної роботи мийки в 30 хв, технологічно вона не розрахована на високі навантаження. Оптимальна модель цього класу-KARCHER K2 Premium. Тиск струменя сягає 110 бар, продуктивність доходить до 360л/год. Зручно, на корпусі виробу обладнані тримачі для дод.приналежностей, місце для кріплення кабелю, шланга. Висувається ручка допомагає при транспортуванні і зберіганні агрегату. Мийка доповнена баком для мийної хімії, що висувається, грязьовою фрезою, струменевою трубкою - VarioPower.

Мінімийки Karcher середнього класу серії K3- K5 відрізняються більш високою ефективністю і компактністю. Пристрої оснащені електродвигунами нового покоління з системою водяного охолодження, системою під'єднання шланга-Quick Connect для підготовки до роботи швидко одним рухом. Тиск до 140бар, максимальна продуктивність до 460 л/год. Моделі K3-K4 передбачені для роботи від півгодини до години через пластикової помпи, серія К 5 виготовлена ​​з алюмінієвої помпи і витримує до 2-х годин експлуатації. Такі параметри дозволяють видаляти достатньо складні застарілі забруднення з поверхонь з каменю, пластика, дерева, прочищати систему каналізації, регулярно мити один автомобіль або кілька поспіль. Мінімийка Karcher К 5. 200 найбільш оптимальний варіант середнього клас. Цей апарат є «золотою серединою» серед модельного ряду KARCHER. Протягом останнього десятиліття він є найбільш популярним побутовим пристроєм високого тиску. Обладнаний міцним 9-ти м шлангом, алюмінієвою помпою, висувною ручкою, струменевою трубкою, грязьовою фрезою і механізмом забору води з відра, бочки ін. Ємності.

Мінімийки екстра-класу Karcher K6 - K7 найпотужніші по продуктивності і незначно поступаються професійної серії. Ці моделі покликані справлятися з найбільш складною роботою і якісно видаляють навіть старий бруд з водостійких поверхонь. Комплектуються системою автозмотування кабелю, зручним барабаном для зберігання шланга, великими стійкими колесами для переміщення по бездоріжжю і систему дозування мийного. Всмоктують воду з ємності. Продуктивність пристрою висока до 600 л/год, тиск до 160 бар. Відмінно впорається з мийкою легкових і вантажних автомобілів, розраховані на інтенсивну роботу до чотирьох годин. Представник класу потужний апарат Karcher K7.700 з двигуном водяного охолодження. Агрегат продуктивністю в 600 л/год укомплектований м'якою щіткою, фрезою грязьовою, струменевою трубкою і пістолетом. Граничний тиск апарату 160 бар. Вбудована ємність, використовуючи Plug 'n' Clean дозволяє зручно заправляти хімію і дозувати її регулятором. Шланг на 12 метрів зручний тим, що дозволяє легко почистити великий автотранспорт, дахи госпспоруд, балкони. Можливість всмоктування води дозволяє забирати воду з будь-яких ємностей при зниженому зниженні потужності.

Особливий клас HybridCleaner акумуляторна мобільна мінімийка Керхер для любителів подорожей і заміського відпочинку. Компактна універсальна До НС 10 може працювати від електромережі та від акумулятора до 30-ти хвилин при тиску 110 бар і продуктивності 400 л/год.

Особлива серія Karcher G - це автономні бензинові мінімийки. Моделі G4.10, G7.10 обладнані бензиновим двигуном, що забезпечує продуктивність до 470 л/год з тиском до 160 бар. Моделі використовуються в фермерському господарстві, для чистки великого автотранспорту, човнів. 

Агрегати високого тиску Karcher є обладнанням, яке гарантує незвичайний комфорт в поєднанні з найвищою ефективністю роботи.

Всі статті
x
Замовлення зворотнього дзвінка

Наш кращий менеджер зв'яжеться з Вами протягом 2 хвилин.

ЦЕ ШВИДКО І БЕЗКОШТОВНО!

Замовлення зворотнього дзвінка
Або задайте питання:
Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок Зворотній зв'язок